repovi sudara

Predsjednica oštećenoj vozačici šalje izaslanika

12.12.2019 u 13:15

Bionic
Reading

Autobus predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović koji je jučer sudjelovao u manjoj prometnoj nesreći u Malom Bukovcu nije se zaustavio odmah na mjestu nesreće, nego nešto dalje

Iz policije su u srijedu pojasnili kako se štićena kolona prilikom manjih nesreća nikad ne zaustavlja. Glasnogovornik kampanje Kolinde Grabar Kitarović, Zoltan Kabok, kazao je za RTL da izborni stožer izražava žaljenje zbog nesreće.

Iz stožera predsjednice poručili su da će njezin izaslanik posjetiti oštećenu vozačicu Silviju Soldo u četvrtak.​

Podsjetimo, oštećena vozačica Silvija Soldo kazala je u razgovoru za RTL da se nesreća dogodila na 'nezgodnoj i dosta uskoj cesti'.

'Na cesti nije bilo nikakvog ulegnuća da bih mogla stati malo više desno. Sin i ja smo bili u autu i primijetili smo da povorka ide prema nama. Ispred nas je bio još jedan auto koji je imao sreću da je mogao skrenuti malo desno u ulegnuće gdje je obiteljska kuća', ispričala je.

Stala sam iza tog automobila, pomaknula sam se najviše udesno koliko sam mogla da ne sletim u grabu. Povorka je prolazila mimo nas, čini mi se da su bila dva automobila ispred autobusa. Oni su prošli, a autobus nas je okrznuo. Slupan mi je cijeli lijevi dio automobila, retrovizor je otkinut, a najviše su stradala stražnja vrata gdje mi je dijete sjedilo. On je malo udario koljenom. Malo ga boli pa mora na pregled kod kirurga', kazala je.

'Najviše me začudilo da nitko od te silne povorke nije stao jer je to baš bio udarac. Nitko se nije okrenuo da vidi što se dogodilo. To mi je nevjerojatno', kazala je Soldo i dodala kako ni kasnije nitko nije kontaktirao iz Ureda predsjednice s njom.

  • +10
Kolindin skup u Rijeci Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL