pohvala rent-a-car-a

Popust od 100 posto na najmove poslovnih prostora i parking u Zračnoj luci Rijeka

18.04.2020 u 08:55

Bionic
Reading

Rent-a-car koordinacija pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca (HUP) pozdravila je u subotu odluku direktora Zračne Luke Rijeka kojom se odobrava popust od 100 posto na najmove poslovnih prostora i parking za dvomjesečno razdoblje uz mogućnost produženja odluke te moratorij na sve poslovne obveze do kraja srpnja

"HUP- Koordinacija rent-a-car podržava i pohvaljuje odluku direktora Zračne Luke Rijeka kojom se odobrava popust od 100 posto na najmove poslovnih prostora i parking za dvomjesečno razdoblje (travanj i svibanj) uz mogućnost produženja Odluke te moratorij na sve poslovne obveze do 31. srpnja 2020. godine", rekao je predsjednik HUP-Koordinacije rent-a-car vozila Mladen Peterski, prema priopćenju iz HUP-a.

Istaknuo je da ta odluka ukazuje na duboko razumijevanje situacije u kojoj se trenutno nalaze rent-a-car društva, koja zbog epidemije koronavirusa nisu u mogućnosti redovno poslovati, te se nada i očekuje jednak pristup i od predstavnika drugih zračnih luka u Hrvatskoj.

"Jedino zajedničkim snagama i uz visok stupanj solidarnosti možemo prebroditi ovu tešku situaciju koja je pogodila mnoge gospodarske subjekte u Hrvatskoj te snažno podupiremo svaki korak koji se ostvaruje u tome smjeru”, poručio je Peterski.