potjera u zagrebu

Policiji utekao osumnjičenik: 'Vodili su ga na ispitivanje, samo je istrčao iz kombija'

18.08.2021 u 17:36

Bionic
Reading

Prava drama nastala je u poslijepodnevnim satima danas na zagrebačkom Vrbiku, točnije kod križanja Avenije grada Vukovara sa Savskom cestom nakon što je, pod nerazjašnjenim okolnostima, organima progona pobjegao jedan osumnjičenik.

Prema neslužbenim informacijama, muškarca koji je trenutno još uvijek u bijegu i za njim traga više desetaka policijskih službenika, navodno su nešto prije 16 sati vodili na ispitivanje u prostorije državnog odvjetništva, no u jednom trenutku uhićenik je odlučio dati petama vjetra, prenosi Jutarnji list.

S lisicama na rukama, prema pričanjima svjedoka, kršitelj zakona sićušne građe i crne kose samo je istrčao iz kombija zaustavljenog na stražnjoj strani Zagrepčanke, te otrčao niz ulicu, kroz kvart u smjeru istoka.

Policija se odmah digla na noge, a na mjesto bijega, prema kazivanju svjedoka, pristigli su i pripadnici interventne policije. Iz PU zagrebačke vezano za navedeni događaj su vrlo šturi.

'Možemo samo potvrditi da je postupanje u tijeku na toj lokaciji na kojoj navodite. I ne možemo ići s više detalja jer je to u cilju trenutno postupanja', rekli su iz PU zagrebačke.