NOŽEM NAPAO ŽENU I ZAPALIO KUĆU

Policija moli pomoć građana u potrazi za Dominićem

14.04.2009 u 16:01

Bionic
Reading

Josip Dominić (56) ubo je nožem svoju nevjenčanu suprugu Dragicu Mandić (49, te zapalio kuću u selu u koju su on i nevjenčana supruga zajedno kupili. Tragedija se odigrala u nedjelju oko šest sati u obiteljskoj kući na adresi Miočinovići 16

U ponedjeljak popodne, nastavljena je potraga za Josipom Dominićem iz Mijočinovića koji je u bijegu od nedjelje u jutro. Negdje oko 17 sati, pripadnicima interventne policije iz Siska priključili su se specijalci iz Lučkog te su zajedno uz pomoć termovizije i pasa tragača pokušali pronaći Dominića. Budući da dosadašnje mjere traganja nisu dale rezultate policija građane da ako imaju bilo kakva saznanja o njegovom kretanju ili trenutačnom boravku,  o tome obavijeste najbližu policijsku postaju, osobno ili na telefon 92.

Osobni opis Josipa Dominića: visine oko 175 centimetara, krupnije tjelesne građe, kratke sijede kose, svijetlih očiju. U trenutku odlaska od kuće bio je odjeven u crvenu jaknu s crnim napisom na leđima, tamniji donji dio trenirke, a na nogama je imao sive tenisice.

Žena, koju je Dominić pet puta ubo nožem, zadobila je ozljede opasne po život te je prevezena u Opću bolnicu Sisak. Muškarac je nakon počinjenih nedjela pobjegao u obližnju šumu.  Nakon što ju je Josip ubo nožem, Dragica mu je uspjela pobjeći te se sklonila kod susjeda Laze Miočinovića, koji je zatim pozvao Hitnu i policiju.

Obračunu je, doznaje Večernji list, svjedočila i žena s djetetom koja se još uvijek nalazi kod susjeda, a policija novinarima ne dopušta razgovor s njom. Ona bi trebala razjasniti okolnosti nesretnog događaja.