STRANAČKO DRUŽENJE

Pojavile se fotografije Damira Škugora s Plenkovićem, Jandrokovićem i Ćorićem

30.08.2022 u 22:42

Bionic
Reading

Fotografije je na svom Facebook profilu objavila stranačka kolegica Koraljka Marušić, a osim Plenkovića, sa Škugorom su snimljeni i Jandroković i Ćorić

Društvenim mrežama danas se počela širiti fotografija na kojoj premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković pozira uz uhićenog direktora iz Ine, također i člana HDZ-a, Damira Škugora, a uz njih je i još jedna stranačka kolegica, piše Jutarnji list.

Riječ je o Koraljki Marušić i fotografiji koja je objavljena na njenoj Facebook stranici 13. siječnja 2015. godine. Fotografija je snimljena u zagrebačkom Hypo centru, kako se čini na jednom od predizbornih skupova Kolinde Grabar - Kitarović, tadašnje HDZ-ove kandidatkinje za predsjednicu Hrvatske.

Napomenimo kako su iz Vlade danas poručili kako Plenković ne poznaje Škugora.

Osim te fotografije, pojavile su se i još dvije. Prva na kojoj u jednom druženju Škugor pozira s današnjim predsjednikom Sabora Gordanom Jandrokovićem, te druga s istog druženja na kojoj je i nekadašnji ministar Tomislav Ćorić, kojeg bivši prvi čovjek Nadzornog odbora INA-e Damir Vanđelić proziva za pritiske.

Koraljka Marušić je dvije spomenute fotografije objavila 25. studenog 2017. godine, a u opisu je napisala: ‘Ugodno druženje sa mojim stranačkim prijateljima, Damirom, Tomom, Tomislavom, Gordanom...‘