DUG PUT DO PRIZNANJA

Pogledajte kako je Lendrić postao junak Hajduka

26.11.2011 u 20:58

Bionic
Reading

Hajduk se pobjedom u Šibeniku vratio na drugo mjesto ljestvice MAXtv Prve lige, a oba pogotka u konačnih 2:1 upisao je Ivan Lendrić

Lendrić je dva puta glavom naciljao gol domaćina i tako upisao svoj drugi i treći gol u MAXtv Prvoj ligi. Hajdukovo dijete lani je u dresu Zrinjskog bilo najbolji strijelac BiH lige sa 16 pogodaka i napokon je zaslužilo priliku u matičnom klubu.

Do sada je Lendrić zabio samo Slavenu prije dva mjeseca, ali novi pogoci mogli bi biti signal treneru Balakovu da ga češće uvrsti u prvi sastav. Iako, trebao je zabiti još golova, ali u Krešimirovu gradu odlučio se isključivo za pogotke glavom.

I strijelac domaćina mogao bi postati zanimljiva priča. Ante Živković zabio je u petoj minuti svog debija, i to na zaista hladnokrvan način. Samo neka nastavi, Šibenik je često u orbitu izbacivao kvalitetne napadače.

Hajduk se vratio na drugo mjesto, dok je Šibenik ostao u zoni ispadanja, a ključan im je problem igračima vratiti barem dio od 11 zaostalih plaća. Zbog toga večeras nisu igrala osmorica igrača, koji su ušli u sukob s upravom kluba. Srećom po njih, idućeg vikenda počinje zimska pauza i vrijeme za podvlačenje crte.

Šibenik je naznačio povratak, ali 'bili' su slavili