NE PRESTAJE SA SKANDALIMA

Pogledajte čime se hvali saborski zastupnik Pernar

16.02.2017 u 11:16

Bionic
Reading

Saborski zastupnik Ivan Pernar na Facebooku se pohvalio fotografijom iz e-Dnevnika učenika jedne osječke srednje škole iz kojeg je očito da je maloljetnik markirao s nastave kako bi slušao njegova politička predavanja

Iz priloženog se vidi da je učenik u utorak neopravdano izostao sa sata Psihologije prodaje, a kao razlog se navodi da je išao na 'politički skup zastupnika Pernara' uz napomenu 'bez dozvole'.

Pojedini ravnatelji srednjih škola ranije su se žalili na to da saborski zastupnik Pernar učenike izvlači s nastave i nagovara ih na markiranje, a potom se time hvali. Pernar je usto neovlašteno ulazio u prostorije škola kako bi se družio s učenicima među kojima uživa iznimnu popularnost.

Reagirala je i pravobraniteljica za djecu Ivana Milas Klarić koja je pozvala na zaštitu škola od političkog iskorištavanja djece što se očitovalo ulascima zastupnika Živog zida Ivana Pernara u srednje škole gdje mimo zakona razgovara i fotografira se s učenicima i fotografije objavljuje na Facebooku, pozivajući ih da pobjegnu s nastave i posjete ga u Saboru.

Zbog toga su ga ravnatelji triju škola prijavili policiji.