ZAGREBAČKA GORA

Počela skijaška sezona na Sljemenu, pogledajte u kakvom je stanju skijalište

11.01.2020 u 15:08

Bionic
Reading

U subotu 11. siječnja započela je nova skijaška sezona. Skijašima je svakodnevno od 09:00 do 16:00 sati na raspolaganju biti Crveni spust i Bijela livada te bijela vučnica i žičara trosjedežnica. Ipak, želite li automobilom na vrh Medvednice, morat ćete koristiti obilazne pravce jer su radovi na Sljemenskoj cesti produljeni

Obilazni pravac za vrijeme izvođenja radova bit će: Sljemenska cesta – Bliznec – Markuševečka – Vida Ročića – Miroševečka – Sunekova – Dankovečka – Ulica Dubrava – Zagrebačka – Bistrička – Kašinska – Vugrovečka – Zlatarska - Glavna – Otta Habeka – Kralji – I. Mažuranića – Sv. Matej – Gornja Stubica – Donja Stubica – Stubičke Toplice – Pila – Sljeme – Sljemenska cesta, najavili su iz grada Zagreba.

Poznate su i cijene dnevnih karata, koje subotom i nedjeljom iznose 50 kuna za djecu do 15 godina, 70 kuna za seniore iznad 65 godina te 100 kuna za odrasle. Radnim će pak danima ulaznice stajati 40 kuna za djecu do 15 godina, 50 kuna za starije od 65 godina te 70 kuna za odrasle.

  • +17
Zagreb: Na Sljemenu počela sezona skijanja Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

U ponudi su još i poludnevne, višednevne i sezonske karte a cjenik je dostupan na ovom linku. Karte se prodaju na blagajnama Crvenog spusta i Bijele livade, a moguće je platiti i karticama.