S BOMBOM U DŽEPU

Pijan i naoružan 'posjetio' suprugu

22.02.2010 u 14:39

Bionic
Reading

Policija provodi kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim Z.F. koji je jučer u Slatini sa 2,79 promila alkohola u krvi i eksplozivnom napravom u džepu došao pred obiteljsku kuću nevjenčane supruge i počeo je dozivati, priopćeno je danas iz virovitičko-podravske Policijske uprave

Kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom sa slatinskog područja provodi se pod sumnjom da je počinio kazneno djelo nedopuštena držanja oružja i eksplozivnih tvari.

Kad je došao do kuće vlasnice V.Č., tj. ulaznih vrata dvorišnog prostora, Z.F. je, pod utjecajem alkohola, počeo dozivati svoju nevjenčanu suprugu N.H. da iziđe van i razgovara s njim. Iz kuće je izišla njezina majka V.Č., koja mu je rekla da N.H. spava, a Z.F. ju je počeo vrijeđati pogrdnim riječima. Tada je iz kuće izišla njegova nevjenčana supruga koja je nakon razgovora uvjerila Z.F. da se udalji iz dvorišta, što je on i učinio.

Policija je na mjestu događaja u njegovu džepu pronašla eksplozivnu napravu i zatim je doveden u slatinsku policijsku postaju. Nakon kriminalističkog istraživanja protiv Z.F. bit će podnesena kaznena prijava i optužni prijedlog, dodaje se u priopćenju.