novi planovi

Pernar: Beljak mi je ponudio da se pridružim Klubu zastupnika HSS-a

07.06.2019 u 14:21

Bionic
Reading

Nakon što je i Branimir Bunjac objavio da napušta Živi zid, Ivan Pernar potvrdio je novinarima da će s Bunjcem zajedno izaći na parlamentarne izbore sljedeće godine

'Cilj mi je osnovati saborski klub zastupnika s nekim, vidjet ću s kim. Već imam par poziva. Zahvaljujem se Kreši Beljaku što me pozvao u njihov klub zastupnika, on se ponio kao gospodin. Ako neće biti izbora neki klub ću morati odabrati jer će mi inače teško biti raditi', poručio je Pernar.

Kazao je da je moguća suradnja s Ivanom Lovrinovićem iz Promijenimo Hrvatsku i Goranom Aleksićem iz Snage. 'no moramo vidjeti kako će oni disati', kazao je.

'Strašno je što moram odlaziti iz stranke koju sam osnovao. Meni je cilj pokrenuti novu priču. Novac koji je dobila Abeceda demokracije je novac koji su dobili za moj mandat, ali da se ne bi krivo tumačilo da sam gramzljiv osnovat ću novu stranku. Zvat će se Stranka Ivana Pernara i idemo na predsjedničke izbore i u nove pobjede. Vjerujem da će birači Živog zida prepoznati tko je autentičan predstavnik njihove opcije. Na žalost, u ovom trenutku, aktualni predsjednik, nominalni, Sinčić to nikako nije', poručio je Pernar.

  • +38
Ivan Pernar Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek