okršaj preko facebooka

Penava Bujancu: Kad ne poštuješ svetinje, ne biraš sredstva, nemaš morala i još uz to lažeš

22.12.2019 u 18:41

Bionic
Reading

U poslijepodnevnim satima zaiskrilo je na desnici i to između vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave i TV voditelja Velimira Bujanca. Penava je na svojem profilu na Facebooku objavio fotografiju poruke koju je dobio od Bujanca te se žestoko obrušio na njega, optuživši ga da laže

'Kad ne poštuješ svetinje, ne biraš sredstva, nemaš morala i još uz to lažeš, bez obzira na krajnji ishod:

Nisi ni krenuo, a već si izgubio', napisao je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava iznad objave fotografije i poruke na mobitelu na kojemu piše Bujanec Novi.

U poruci na mobitelu naslovljenoj 'Vukovar: Srbi masovno za Kolindu' piše kako na 'izborno mjesto Borovo Naselje, javljaju promatrači iz OŠ Siniše Glavaševića: Domaći Srbi i oni 'uvozni' masovno dolaze na izborno mjesto i od promatrača i članova biračkog odbora mole na tečnoj ekavici da im se pokaže redni broj Kolinde Grabar-Kitarović'.

'Bravo za Penavu, odradio je sa SDSS-om', zaključuje se u poruci stigloj s broja mobitela koji mu je u imeniku upisan kao Bujanec Novi.

Nakon prebrojanih glasova na navedenom biračkom mjestu u Borovom Naselju, ponovno se putem Facebooka obratio vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.

'Nakon što sam na podmukao način bio prozvan, pričekao sam rezultate i pustio činjenicama da govore istinu', rezimirao je Penava te naveo redosljed prva tri kandidata prema broju osvojenih glasova u Osnovnoj školi 'Siniša Glavašević' gdje je najviše glasova osvojio Zoran Milanović 227, slijedi Miroslav Škoro sa 163 dok je Kolinda Grabar Kitarović sa 152 treća.