IZA KULISA ESTRADE

Pančov lanac VIP prostitucije zapravo je tek jedna karika

21.07.2011 u 14:54

Bionic
Reading

Nakon što je u Zagrebu otkriven lanac elitne prostitucije koju je organizirao bivši maser Košarkaškog saveza SFRJ, 61-godišnji Nebojša Perunović Pančo, klupko se počelo odmotavati. Zagrebački je lanac navodno samo jedan od desetak lanaca elitne prostitucije na području Balkana

Kako javlja Press, samo u Srbiji trenutno funkcioniraju najmanje tri lanca organizirane prostitucije za ekskluzivnu klijentelu. Elitna prostitucija organizirano funkcionira na čak šest lokacija u Beogradu te na jednom salašu kod Novog Sada gdje se organiziraju prave orgije, ali i intimni susreti udvoje.

Uspješnim biznismenima, sportašima, liječnicima, odvjetnicima, političarima, ali i pripadnicima krim-miljea podvode se pjevačice, glumice, manekenke i TV voditeljice. Cijene 'druženja' kreću se od 1000 do 5000 eura. Među VIP klijentima je, kako javlja Press i sin jednog hrvatskog industrijalca koji često dolazi u Beograd gdje mu društvo prave eskort dame, a bira ih najčešće iz redova tamošnjih pjevačica.

Srpkinje su navodno među najtraženijima i najskupljima u regiji, a po cijeni su izjednačene s Ruskinjama, Ukrajinkama, Rumunjkama i Moldavkama. U glavnom gradu Srbije prostitucija se organizira u jednom stanu u Hilandarskoj ulici te u otmjenoj kući na Bežanijskoj kosi. Osim u privatnim stanovima, orgije se organiziraju i u kafiću na Banjici, klubovima zatvorenog tipa u ulici Kralja Petra u centru grada i Glavnoj ulici u Zemunu te u restoranu u Ulici Svetozara Markovića, koji se poslije ponoći zatvara te postaje seks-klub za odabrane klijente. U posljednje vrijeme popularan je i jedan salaš nadomak Novog Sada, koji uglednim klijentima, željnim provoda, garantira potpunu diskreciju jer je daleko od znatiželjnih očiju. Press javlja da se prostitucija često organizira i pod maskom estradnih nastupa tijekom gostovanja po hrvatskom i crnogorskom primorju.