pravac iz solina

Ovog vikenda zatvara se dio prometnog ulaza u Split: Pripremite živce i očekujte prometni kolaps

02.09.2022 u 10:41

Bionic
Reading

Hrvatske ceste javljaju da će ovog vikenda zbog montaže armirano-betonskih nosača nadvožnjaka biti zatvoren dio ceste ulaza u Split

Hrvatske ceste objavile su obavijest o privremenoj regulaciji prometa u Gradu Splitu na raskrižju Ulice Zbora narodne garde (državna cesta D8) i Ulice Domovinskog rata (državna cesta D433) koja će biti na snazi 3. i 4. rujna 2022. zbog najavljene montaže armirano-betonskih nosača nadvožnjaka.

U subotu 3. rujna od 6 do 18 sati za sav promet bit će zatvoreno lijevo skretanje iz Ulice Zbora narodne garde u Ulicu Domovinskog rata u zoni križanja. Umjesto zatvorenog lijevog skretanja u zoni križanja, sva vozila će se preusmjeriti na obližnji rotor Bilice, preko kojeg će moći izvršiti polukružno okretanje te iz pravca Solina nesmetano ući u Ulicu Domovinskog rata. Za sve ostale pravce važeća je postojeća prometna regulacija.

U nedjelju 4. rujna od 6 do 18 sati za sav promet bit će zatvoren izlaz iz Splita preko Ulice Domovinskog rata. Vozila će se usmjeravati na Ulicu Solinska cesta u smjeru Solina. Mole se vozači da za izlazak iz Splita koriste Poljičku ulicu kako bi se minimalizirale poteškoće u prometovanju pri izlasku iz Splita. Za ulazak u Split, kao i za ostale pravce, postojeća prometna regulacija i dalje je važeća.