KOALICIJA CENTRA

Dalija Orešković: Uspjeli smo! Bit ćemo glas razuma i samo ćemo rasti

  • Autor: I. Ba./Hina
  • Zadnja izmjena 05.07.2020 21:10
  • Objavljeno 05.07.2020 u 20:37

Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Lukunic

Predsjednica Strane s imenom i prezimenom Dalija Orešković, koja je u koaliciji sa strankama Pametno i Fokus prema izlaznim anketama osvojila tri mandata, izjavila je u nedjelju navečer da su zadovoljni tim rezultatom i kako očekuju da se on potvrdi

Dodala je kako je to prvi puta da se okupio politički centar i kako su najmlađa opcija na političkoj sceni. Napomenula je kako su se formirali samo dva dana prije predaje lista. Potvrde li se rezultati izlaznih anketa za nas bi to bio iznimno dobar rezultat, ocijenila je Orešković.

Upitana očekuju li još koji od graničnih mandata odgovorila je kako za sada ne spekuliraju i da im je bitno da su kroz kratku kampanju u vrlo otežanim uvjetima uspjeli nametnuti svoje teme. Mislim da smo jedini koji smo progovarali o temama koje doista tište državu i sve građane, ustvrdila je.

U turbulentnim vremenima koja slijede, kako političkim tako i ekonomskim, na jesen ćemo biti glas razuma i glas centra koji će nastaviti govoriti o svim onim temama o kojima smo govorili i u kampanji. Mislim da će važnost toga o čemu govorimo samo rasti, a rješenja će se tražiti u centru, najavila je Orešković.

  • +31
  • +28

Stožer koalicija Stranke s imenom i prezimenom, Pametno i Fokus

Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar