DESET MEDALJA

Orešković čestitao vaterpolistima, Blanki Vlašić i Filipu Hrgoviću

21.08.2016 u 15:11

Bionic
Reading

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Tihomir Orešković čestitao je u nedjelju vaterpolskoj reprezentaciji na srebrnoj medalji, te atletičarki Blanki Vlašić i boksaču Filipu Hrgoviću na osvojenim brončanim medaljama na OI u Riju

Orešković u čestitki hrvatskoj vaterpolskoj reprezentaciji navodi: ‘Ponosni smo na svaku odigranu utakmicu u Riju. Srebrno odličje veliki je uspjeh i potvrda kvalitete i veličine hrvatskog vaterpola. U ime Vlade Republike Hrvatske i osobno još jednom čestitam igračima, izborniku i cijelom stručnom timu, te vam želim puno sreće i uspjeha u nastavku sportske karijere’.

‘Hrvatska slavi desetu olimpijsku medalju zahvaljujući Vašem iznimnom nastupu u Riju’, ističe premijer Orešković u čestitki Blanki Vlašić i dodaje: ‘Pokazali ste da vrhunski sportaši ne odustaju od svog cilja i da zasluženo pripadate svjetskom atletskom vrhu. Uvjereni smo da će Vaša hrabrost i upornost dovesti do novih sportskih pobjeda. Hrvatska je ponosna i raduje se Vašem uspjehu. U ime Vlade Republike Hrvatske i osobno čestitam Vam na osvajanju brončanog odličja te Vam želim puno sreće i zdravlja u daljnjim sportskim natjecanjima’.

‘Sretni smo i ponosni na Vašu broncu te sigurni da su volja, ustrajnost i snaga koju ste pokazali sigurno jamstvo za buduće uspjehe i brojne medalje. U ime Vlade i osobno od srca Vam čestitam na osvojenoj prvoj boksačkoj olimpijskoj medalji pod zastavom Republike Hrvatske’, napominje predsjednik Vlade Tihomir Orešković u čestitki Filipu Hrgoviću.