BIJELI ČEKAJU DINAMO

Oremuš spreman biti vođa, Maglica sanja...

19.02.2013 u 14:49

Bionic
Reading

Kapetan Hajduka Mirko Oremuš uvjeren je kako je njegova momčad u Koprivnici odradila odličan uvod u derbi, te kako će u nedjelju na Poljudu učiniti sve da nastave pobjedonosnu seriju.

Mirko Oremuš će u odsutnosti Marija Maloče prvi put s kapetanskom trakom zaigrati u derbiju. 'Velika je to čast i odgovornost, ali ja sam spreman povesti momke u pobjedu' kazao je kapetan Hajduka, koji respektira snagu protivnika, no ipak vjeruje kako je njegova momčad bliže pobjedi.

'Dinamo je dobro posložena momčad, duplirani su na svim pozicijama i teško im je naći lošu stranu. No njima nikad nije bilo lako igrati na Poljudu, pred našom publikom, pa neće ni u nedjelju' smatra Oremuš, koji je zadovoljan rezultatima koje postiže Hajduk.

'Uoči početka sezone svi su nam predviđali borbu za sredinu ljestvice, a mi smo sada drugi i ušli smo u završnu fazu kupa. Nadam se da ćemo dobrom igrom u derbiju opravdati povjerenje navijača. Bilo bi lijepo da pobjedom okrunimo odličan rad na pripremama' zaključio je Oremuš.

Za razliku od njega, Antonu Maglici će nedjeljni derbi biti prvi na kome će nastupiti. 'Jedva čekam, osjećam se odlično i sanjam gol u Kelavinoj mreži' kazao je Maglica, koji ni u dresu Osijeka nije zabio gol Dinamu. 'Za sve postoji prvi put. Na koncu nije ni važno tko zabije, važno je da mi pobijedimo' smije se mladi napadač, koji Duju Čopa smatra najvećom prijetnjom.

'Dinamo ima dosta kvalitetnih igrača, no ako je suditi prema utakmici s Rijekom, Duje Čop je najopasniji, u najboljoj je formi. No nadam se da će ga Oremuš zaustaviti, jer ga dobro ga poznaje' kaže Maglica, koji očekuje veliki broj svojih prijatelja na derbiju, pa je morao rezervirati dodatne ulaznice.