DRAMA U ŠIBENIKU

Oduzeli joj mačke, pa pokušala zapaliti susjede

Bionic
Reading

Policija je privela ženu koja je popodne susjedima priredila dramu na Dobriću - prijetila im kanistrom benzina da će sve zapaliti, javlja portal Šibenik.in

Nakon spomenute reakcije na teren su izašli policija i vatrogasci, a gospođa je pobjegla, te se za njom još uvijek traga – potvrdila nam je glasnogovornica PU Šibensko-kninske, Marica Kosor, javlja portal šibenik.in

Dvojica policajaca na intervenciji još su jutros pomogli veterinarskoj inspekciji oko oduzimanja zapuštenih kućnih ljubimaca i akcija je prošla bez većih problema s vlasnicom mačaka. Ipak, gospođa se odlučila obračunati sa susjedima i okolnim trgovcima prijetnjom kanistrom benzina, kojim ih je htjela politi i zapaliti. Nakon poziva upućenog organima reda od strane susjeda, gospođa se dala u bijeg.

Policija ju je ulovila i privela oko 18.15 sati u blizini katedrale sv. Jakova. Susjedi i prolaznici već ranije su upozoravali na nesnosan smrad koji se širio Dobrićem iz stana vlasnice mačaka koja je sa životinjama živjela u nehumanim uvjetima. Nakon što su susjedi peticijom skupili 23 potpisa, Veterinarski inspektorat je pravovremeno reagirao i izašao na teren.

'Sramota je da u centru gradske jezgre gdje prolazi more turista, ovako nešto smrdi. Ako ljudi nešto i žele kupiti, brzo se zahvale i izađu. Ovakvu reakciju zasigurno nismo očekivali',  kazala  je za šibenksi portal vlasnica obližnje trgovine.