KADA POVUĆI RADNIKE?

O stanju u Siriji ovisi i dio novčanog tijeka Ine

  • Autor: Petra Sjauš
  • Zadnja izmjena 28.04.2011 11:24
  • Objavljeno 28.04.2011 u 11:24
Sirija

Sirija

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Nakon što je Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija pozvalo hrvatske tvrtke da povuku svoje radnike iz Sirije, iz Ine su poručili da pažljivo motre razvoj događaja u Siriji te sukladno tome poduzimaju potrebne korake. 'Vrlo pažljivo analiziramo situaciju s obzirom na to da i dio našeg novčanog tijeka ovisi o toj regiji', javljaju iz Ine

Nakon što je Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija pozvalo hrvatske tvrtke da povuku svoje radnike iz Sirije, s obzirom na to da se situacija ozbiljno pogoršala, iz Ine su poručili da pažljivo motre razvoj događaja u Siriji te sukladno tome poduzimaju potrebne korake.

'Sigurnost našeg osoblja nam je na prvom mjestu, no dosad nije bilo potrebe za poduzimanjem bilo kakvih izvanrednih mjera. Inine poslovne aktivnosti u Siriji do sada nisu bile ometane te vjerujemo da će tako i ostati. Međutim, pripremili smo se i za različite scenarije razvoja situacije', naglasili su iz Ine.

'Svjesni smo i razumijemo povišenu razinu rizika, i to ne samo u operativnom smislu, već i financijskom smislu te stoga vrlo pažljivo analiziramo situaciju s obzirom na to da i dio našeg novčanog tijeka ovisi o toj regiji', poručuju iz Ine.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi