NAPOKON

No One Lives Forever pred remasterom!

05.05.2014 u 07:04

Bionic
Reading

Čini se da bi legendarni serijal napokon mogao zaživjeti i u digitalnom izdanju

No One Lives Forever serijal jedan je od najdražih igara autora ovih redaka, ali i horde gamera diljem svijeta. Ukoliko danas žele kupiti igru ili moraju krenuti ilegalnim stranputicama ili u potragu za fizičkom kopijama igara, a to danas više nije nimalno lagano s obzirom na njihovu starost.

 

Podsjećamo, franšiza se sastoji od dvije igre (No One Lives Forever: The Operative, No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.'s Way) te spin-off druge igre (Contract J.A.C.K.).

 

Već prošle godine otvorila se rasprava o tome kome zapravo pripadaju prava na igru i odgovori su bile sve osim jasni. Monolith je tvrdio da igre ne pripadaju njima, a Activision nije bio siguran. Kome je igra pripadala još uvijek ne znamo, no znamo da je sada prava na nju otkupio studio 'Night Dive' koji su prethodno remasterirali igre poput System Shocka 2.

 

Nažalost, ekipa iz Night Dive Studiosa zasad ne komentira svoje namjere: 'Samo želimo napomenuti da osjećamo veliku naklonost prema franšizi te se nadamo da će jednoga dana biti digitalno reizdane.' – izjavio je njihov CEO Stephen Kick.

 

Huh, jedva čekamo.