reagiranje TVRTKE ELICOM

'Niti jedan posao nismo dobili temeljem bilo kakvog odnosa s bilo kime'

07.04.2017 u 11:12

Bionic
Reading

Društvo ELICOM d.o.o. reagiralo je na navode iz teksta objavljenog na tportalu 2. prosinca 2016. pod naslovom 'Bandićevim pajdašima opet milijuni za božićne lampice' te zatražio objavu sljedećeg teksta

'Društvo ELICOM d.o.o. osnovao je gospodin Ivan Mučnjak 1994. godine kao nastavak petnaestogodišnjeg obrta elektrotehničke djelatnosti, dakle posluje preko 35 godina.

U Društvu je stalno zaposleno 120 radnika, većinom magistri, inženjeri i tehničari elektrotehničke struke koji svakodnevno prate dostignuća i novitete u rasvjeti, redovno obilaze seminare i stručna usavršavanja te su članovi Hrvatskog društva za rasvjetu. Također ima pedeset posebnih vozila potrebnih za održavanje javne rasvjete u Gradu Zagrebu te posjeduju ISO Certifikat 14001 – Sustav upravljanja okolišem.

Društvo ELICOM d.o.o. uredno i na vrijeme izvršavaju sve svoje obveze i preuzete poslove, te su na tržištu poznate po svojoj profesionalnosti i visokoj kvaliteti. Upravo zbog tih referenci, visoke kvalitete stručnih radnika i obavljanja poslova a uz najpovoljnije cijene, dobile su sve svoje poslove uredno i transparentno te dugogodišnje posluju sa nizom velikih i uglednih klijenata, a ne sa samo Gradom Zagrebom.

ELICOM-ove poslovne reference mogu se utvrditi iz poslova sa klijentima kao što su: MORH, HEP, STSI, AGROKOR, KAMGRAD, HP, HT, ZAGREBAČKI HOLDING, FRANCK, GRAD ZABOK, OPĆINA KRAPINSKE TOPLICE, HAC, ZAGORJE GRADNJA, VODOTEHNIKA, TEHNIKA, ZAGREBMONTAŽA, TEMEX  i drugi.

ELICOM je otvorio podružnicu i u Republici Njemačkoj jer je ugovorio izvođenje elektroinstalaterskih radova na izgradnji tvornice za proizvodnju dijelova u autoindustriji.

Društvo ELICOM d.o.o. izvodi poslove održavanja javne rasvjete Grada Zagreba punih 17 godina, najprije kao podizvođač ELEKTRE, a kasnije samostalno kao glavni izvođač, dakle i prije nego što je g. Milan Bandić postao gradonačelnik Grada Zagreba.

Nikada nisu niti jedan posao sa Gradom Zagrebom dobili temeljem bilo kakvog odnosa sa bilo kime nego isključivo i jedino temeljem njihove kvalitete i najbolje cijene na javnom natječaju.

Konačno, društvo ELICOM d.o.o. i ove godine pobijedilo je na javnom natječaju za posao Božićnog i Novogodišnjeg ukrašavanja Grada Zagreba sa cijenom za 10 do 50 posto manjom od ostalih ponuditelja, a sa vrhunskom kvalitetom usluge i cjelokupno potrebnom opremom za izvođenje radova uz maksimalnu sigurnost radnika i građana.'