GUBI MU SE SVAKI TRAG

Nijemac misteriozno nestao u Istri

17.04.2013 u 11:56

Bionic
Reading

Andreas Gerber, 52-godišnji Nijemac, misteriozno je nestao na području Istre u subotu, 13. travnja, kada je tamnosivim Peugeotom krenuo iz Rapca po suprugu u Poreč

U hotel u Rabac stigao je 9. travnja, a četiri dana kasnije trebala mu se pridružiti i supruga, što je u hotelu uredno i najavio. Te subote, prije nego je po nju krenuo u Poreč oko 17 sati, u hotelu je, doznajemo, naručio romantičnu večeru za njih dvoje. Međutim, Andreas Gerber nije se vratio u hotel, pa je recepcionarka prijavila njegov nestanak.

Prema riječima glasnogovornice PU istarske Nataše Vitasović, Gerber je iz Rapca u Poreč krenuo osobnim vozilom marke Peugeot, tamnosive boje, registarskih oznaka ES GG 2012, a policija čini sve istražne radnje kako bi mu ušla u trag. Vitasović dodaje da se ne zna je li njegova supruga stigla u Poreč jer je nitko nije vidio te da račun u hotelu iz kojeg je otišao Gerber nije podmirio niti se javio. No u hotelskoj sobi ostavio je osobne stvari, pa se sumnja da je u pitanju bijeg.

Njegova fotografija je iz 2006. godine, a presnimljena je iz putovnice. Više podataka o njegovom osobnom opisu i odjeći koju je imao na sebi nema. Inače, u Njemačkoj je živio na adresi Achalmstrasse 109 u Esslingenu, nedaleko od Stuttgarta, a u tom gradu se i rodio, 10. svibnja 1961.

Građani se mole da svaku informaciju o ovom Nijemcu ili spomenutom vozilu, ako je posjeduju, dojave policiji u najbližu postaju, na besplatni broj telefona 192 ili putem e-maila nestali@nestali.hr.