JESTE LI IH VIDJELI?

Nestala trudna maloljetnica i još 11 mladih ljudi

22.02.2013 u 16:08

Bionic
Reading

Dvanaest mladih osoba nestalo je prošlog tjedna u Hrvatskoj, među kojima je 15-godišnjakinja u visokom stupnju trudnoće, a od 12 nestalih osoba u tjednu ranije, pronađeno je sedam. Policija još uvijek traga za Ankicom Mesler Kezele (55), Darkom Hudinom (49), Dinom Kominovićem (15), Anicom Mihajlov (71) i Zvonkom Vidovićem (17)

Stiven Amić (16) nestao je prošlog petka u Osijeku, a dan kasnije s iste adrese Vinkovačka cesta 61 otišao je i njegov vršnjak Mario Miletić. U što su tada bili odjeveni, nije poznato. Stiven je visok 175 centimetara, srednje je tjelesne građe i ima smeđu kosu, a Mario je visok 170 centimetara, slabije je građe, ima smeđu kosu i oči, a na lijevoj ruci tetovažu 'Leona'.

U subotu, 16. veljače, dvojica tinejdžera otišla su i sa zagrebačke adrese Sv. Mateja 70/A i još ih nema. Radi se o petnaestogodišnjacima Marinu Čoviću i Franji Lukačiću. Ni za njih nije poznato u kojoj su odjeći bili, a Marinova fotografija snimljena je prije šest godina. Marin je sada visok 165 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči, a Franjo je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči.

Četiri osobe nestale su u ponedjeljak, 18. veljače, u različitim gradovima, u nepoznatoj odjeći.

Najstariji među njima je Dražen Sabljak (41). On je otišao sa zagrebačke adrese Jankomir 11 u nepoznato. Slijede dva već poznata lica: Antonio Matoušek (19) i Ivana Hudorović
(15). Antonio se udaljio s adrese Zagrebačka 20 u Malom Lošinju. Visok je 180 centimetara, srednje građe, ima smeđu kosu i oči te ovalno lice. Ivana je pak sada trudna, i to već osam mjeseci. Podsjetimo, ona je visoka 170 centimetara, slabije je građe, ima kestenjastu kosu i oči te ovalno lice, a otišla je s adrese Viduševac 216/a u Glini. Tomislav Morić (16) otišao je s adrese u Stankovcima 234 a. Visok je 190 centimetara, slabije je građe, ima kestenjastu kosu i oči.

Dva dana nema 16-godišnjeg Kristijana Badnjaka. On je 20. veljače otišao s adrese Ilica 207 u Zagrebu te mu se gubi svaki trag. Nije poznato u što je bio odjeven, a visok je 175 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči.

Trag se u Sisku 20. veljače izgubio i Ana Mariji Radašinović (17). Njezina je adresa prebivališta Vjekoslava Karasa 41, visoka je 158 centimetara, srednje je građe, ima ovalno lice te kestenjastu kosu i oči.

Jučer, 21. veljače, u Podstrani je nestao 23-godišnji Ante Stančić, a u Splitu 42-godišnji Željko Domljanović. Ante se udaljio s adrese prebivališta Don Petra Cara 86, također u nepoznatoj odjeći. Visok je 175 centimetara, slabije je građe, ima kestenjastu kosu i oči.

Željkova adresa boravišta je Petrova 1, visok je 190 centimetara, srednje je građe, ima sive oči i kestenjastu kosu (čeona ćelavost).

Ako posjedujete bilo koju informaciju o njima, dojavite policiji na broj telefona 192, u najbližu postaju ili putem maila nestali@nestali.hr.