PRAVO LJETO

Nema kraja vrućinama: Za vikend +39

16.07.2015 u 09:06

Bionic
Reading

U petak posvuda pretežno sunčano i vruće. Nestabilnije u unutrašnjosti, gdje postoji mala vjerojatnost za poneki poslijepodnevni pljusak. U unutrašnjosti vjetar slab, a na Jadranu će puhat slab, ponegdje i umjeren jugozapadnjak i jugo. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 18 do 22, a na Jadranu od 23 do 27°C. Najviša dnevna temperatura posvuda od 32 do 37°C.

U subotu će posvuda biti sunčano i vrlo vruće. Nestabilnije će biti u gorju i zaleđu Dalmacije, pa uz lokalni razvoj oblaka može biti malo kiše ili ponekog poslijepodnevnog lokalnog pljuska. Vjetar slab, na Jadranu uglavnom jugozapadnjak i sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 18 do 23, a na Jadranu od 24 do 28°C. Najviša dnevna temperatura posvuda od 32 do 37°C.

U nedjelju i dalje sunčano i vrlo vruće. Poslijepodne i navečer u unutrašnjosti nestabilnije pa uz lokalni razvoj oblaka može biti malo kiše ili ponekog lokalnog pljuska. Puhat će slab i umjeren, u gorju ponegdje i jak jugozapadnjak. Navečer će u unutrašnjosti zapuhati sjeverac. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 18 do 23, a na Jadranu od 24 do 28°C. Najviša dnevna temperatura posvuda od 34 do 39°C.

U ponedjeljak sunčano i vruće. U unutrašnjosti i na širem riječkom području, uz lokalni razvoj oblaka, mala je mogućnost za malo kiše ili poneki lokalni pljusak. U unutrašnjosti će puhati slab sjeverac, a na Jadranu slab i umjeren sjeverozapadnjak. Okretanjem vjetra na sjeverne smjerove u unutrašnjost će pritjecati nešto hladniji zrak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 18 do 23, a na Jadranu od 24 do 28°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 30 do 35, a na Jadranu od 33 do 38°C.

U nastavku tjedna ne očekuje se neka značajnija promjena vremena, pa nas i dalje očekuje sunčano i vruće vrijeme.