NESRETNI AMERIKANAC

Nazvao Yugo smećem pa zaradio prijetnje smrću

Bionic
Reading

Kada je nedavno sastavio duhoviti oglas ne bi li našao kupca za svoj Yugo, koji ima još od 1988. godine, 43-godišnji Amerikanac iz okoline Los Angelesa nije ni pomišljao da će time uvrijediti mnoge Srbe koji su ga zasuli uvredljivim e-mailovima u kojima mu čak prijete smrću

'Prodajem gomilu jugo smeća. Dizajnirao ga je retardirani inženjer, a sklopila grupa pijanih radnika. Ima performanse i lakoću rukovanja kao kolica u prodavaonici robe za dolar. Možete računati da će upaliti svakog jutra kao što se možete pouzdati u Bernieja Madoffa (vlasnika piramidalne štedionice koja je mnoge poznate Amerikance unesrećila za oko 50 milijardi dolara)', piše portal 24sata.info.

'Od ovog auta jača je konzerva Coca Cole. Prešao je 38.000 milja, prvi sam vlasnik, imam sve originalne papire iz 1988. Nije udaran. Najgori auto koji možete imati. Ponesite 2.200 ili dajte ponudu za ovaj komad... Povijesti', stoji u internetskom oglasu za prodaju Yuga.

'Nisam želio da budem zlonamjeran, već duhovit, ali mnogi Srbi su ovaj oglas doživjeli osobno', požalio se ovaj Amerikanac srbijanskim medijima.

'Primio sam zaista mnogo e-mailova i polovina je s rasnim uvredama (na račun Amerikanaca), vulgarnostima i drugim ružnim riječima, uključujući i prijetnje smrću. Srbi ne znaju za humor', kaže ovaj vlasnik Yuga koji je porijeklom iz Izraela.