optužbe šefa sdp-a

Nakon Bernardićeva napada pitali smo Macana i Novaković jesu li prijatelji. Evo što kažu

20.02.2018 u 15:19

Bionic
Reading

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić optužio je danas HDZ da želi za predsjednicu Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa instalirati Natašu Novaković zato što je ona prijateljica Plenkovićeva savjetnika za medije Krešimira Macana. Sreli smo se samo jednom u životu, rekli su za tportal i Novaković i Macan

'Natašu Novaković zapravo i ne znam. A naš jedini susret bio je na proslavi dvadesetog rođendana PR agencije Manjgure (agencije koju je osnovao Macan, op. a.). Na proslavu sam pozvao Vedranu Jelušić Kašić (direktoricu EBRD-a za Hrvatsku).

Ona me pitala može li na proslavu doći s prijateljicom, odnosno s Natašom Novaković. I to je cijela priča. Tada sam jedini put u životu sreo Novaković', rekao je za tportal Krešimir Macan, savjetnik za medije premijera Andreja Plenkovića.

  • +26
Nataša Novaković Izvor: Cropix / Autor: Željko Puhovski

I Nataša Novaković rekla nam je da je na tom rođendanu Manjgure prvi i zadnji put vidjela Krešimira Macana. Bernardićeve optužbe uopće nije željela komentirati.

'Upoznali smo se taj dan kada je ta fotografija nastala. Došla sam tamo s Vedranom Jelušić Kašić', rekla je za tportal Nataša Novaković.