'BURIAL AT SEA'

Najavljen i drugi DLC za BioShock Infinite

30.07.2013 u 14:43

Bionic
Reading

Već i prije izlaska Infinitea, Irrational Games objavio je da će nakon njegova izlaska uslijediti i tri DLC sadržaja. Jedan se na tržištu pojavio danas, a drugi, mnogo ambiciozniji, upravo je u pripremi

Ime prvog DLC-a za hvaljeni BioShock Infinite objavljen je danas i to pod imenom 'Clash in the Clouds'. Radi se o relativno jednostavnom DLC-u u kojemu igrač pred sobom ima nekoliko arena i izazova u kojima na različite načine mora smaknuti različite kombinacije neprijatelja koji nadiru u valovima. 'Clash in the Clouds' za pet američkih dolara nudi 4-5 sati, ako je vjerovati prvim recenzijama, repetitivne zabave.

 

Na svu sreću, drugi DLC je mnogo ambiciozniji. Naime, 'Burial at Sea' biti će smješten na – Rapture. Da, dobro ste čuli. I to Rapture u živoj formi, prije negoli je postao distopija koju smo upoznali u prvoj igri u franšizi.

 

'Burial at Sea' sastojati će se od dvije epizode. U prvoj će igrač još jednom preuzeti ulogu Bookera DeWitta, a u drugoj ćemo po prvi puta moći igrati iz perspektive Elizabeth.

 

 

Oba dijela drugog DLC-a stajati će, s obzirom na opširnost, 20$, a točan datum izlaska još nije objavljen.