srčani udar

Muškarac umro u zastoju prometa na cesti između Mostara i Sarajeva

22.01.2019 u 22:29

Bionic
Reading

Stariji muškarac umro je u utorak navečer od posljedica srčanog udara tijekom zastoja prometa zbog snijega i popriječenih tegljača na prometnici između Mostara i Sarajeva koji je stvorio kilometarske kolone.

Kako su medijima potvrdili iz Doma zdravlja u Jablanici muškarac inicijala D.K. (1946.) iz Banje Luke primljen je večeras u ovu ustanovu bez svijesti i znakova života. „Konstatirali smo da je smrt nastupila trenutačno“, rekla je dežurna liječnica u Domu zdravlja Jablanica dr. Zijada Škobalj.

Rekla je kako je ovaj 73-godišnjak bio srčani bolesnik. On je zajedno s drugim građanima zaglavio u prometu. Zbog obilnih snježnih padalina i popriječenih tegljača, u utorak oko 14 sati u mjestu Donjoj Jablanici se stvorila kilometarska kolona.

Kako su izvijestili iz Auto moto saveza u BiH sa sjedištem u Mostaru policija je tek oko 20 sati počela propuštati vozila iz pravca toga grada prema Jablanici, dok je u suprotnom smjeru promet i dalje obustavljen. Veliki broj vozača koji stoji u kolonama, prema medijskim izvješćima, upozorava da ostaju bez goriva i hrane.