SRCEM NA MOĆNI DINAMO

Mišo: Moramo odigrati kao pravi južnjaci, zbog navijača

23.02.2013 u 18:42

Bionic
Reading

Unatoč brojnim problemima oko sastava momčadi, trener Hajduka Mišo Krstičević vjeruje da i ovako oslabljena momčad može pobijediti Dinamo u derbiju pod uvjetom da manjak kvalitete i iskustva nadoknadi borbenošću i agresivnošću

Za Mišu Krstičevića nema dileme:

'Ovo je derbi u kojem Hajduk mora učiniti sve da pobijedi. Znamo da će biti teško jer imamo puno problema, ali očekujem da moji igrači zaigraju borbeno i agresivno, te da naše navijače učine ponosnima. Vjerujem da će nas malo i sreća poljubiti' kazao je strateg Hajduka, koga najviše brine izostanak čak trojice stopera, Maloče, Milovića i Jonjića, zbog čega bi od prve minute u nedjelju mogao zaigrati Zoran Nižić.

Kako i gdje sve gledati derbi Hajduk - Dinamo?

Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica uživo pratiti u sklopu tog community portala. Spomenute utakmice možete gledati i na Match.tportal.hr (pay per view online servis) te u svega nekoliko poteza možete osigurati užitak gledanja još jednog dvoboja Hajduka i Dinama.

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.


'Nisam puno opterećivao Nižića pričom, igrao je u Belgiji, pouzdan je i radišan na treningu i imam veliko povjerenje u njega. Tako će biti i nakon derbija, bez obzira na ishod i na njegovu igru. Uostalom, ne igra pojedinac nego cijela momčad. Ja sam na tragu Ivićevog i Poklepovićevog Hajduka, želim da igramo agresivno i napadački,' dodao je Krstičević, koji je biranim riječima govorio i o protivničkoj momčadi.

'Trenera Krunoslava Jurčića izuzetno cijenim i kao čovjeka i kao stručnjaka, drago mi je da je opet dobio prigodu voditi tako veliki klub kao što je Dinamo. Sjajno su organizirani, imaju jako puno kvalitetnih igrača, imaju podršku svih segmenata HNS-a... Mamić to sjajno vodi,' iskreno je ustvrdio trener Hajduka i dodao kako svi klubovi dolaze na Poljud sa željom da ne prime gol u startu utamice, pa će tako i Dinamo.

'Bit će ovo borba dva stila igre. Dinamo, kao i ostale momčadi sa sjevera vole držati posjed lopte, a mi južnjaci smo s druge strane agresivni, želimo borbenošću slomiti protivnika.'

Za kraj je rekao kako pozdravlja ideju da derbi sude šestorica sudaca, kao u europskim utakmicama.

'Oduševljen sam iz razloga što nama nitko nikad nije pomogao niti jednim kornerom ili autom. Valjda će sada šest sudaca suditi bolje nego prije četiri,' zaključio je Krstičević.

Dinamo je na Maksimiru slavio s 3:1, Hajduk u Poljudu traži svoju šansu