SVE JE ZAPAMTIO

Milanović pohvalio Hollandeovu memoriju

10.10.2013 u 18:18

  • +4

Sastanak Hollande-Milanović

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Krasnec/VLM/PIXSELL

Bionic
Reading

Premijer Zoran Milanović se Francuskoj susreo s predsjednikom Françoisom Hollandeom kojeg ga je tijekom zajedničke izjave pohvalio kao dobrog političara jer je - zapamtio sve teme o kojima su maloprije na sastanku razgovarali.

Hollande i Milanović su razgovarali o suradnji unutar EU s posebnim naglaskom na energetici i digitalnoj ekonomiji, o zapošljavanju mladih i izlasku iz krize, o bilateralnim odnosima koji su, po Hollandeu, odlični... Razgovarali su i o izborima za Europski parlament, a Hollande je istaknuo da je važno da zajedno surađuju na sigurnosti granica jer će jednoga dana i Hrvatska biti dio Schengenske zone.

'Važno je da zajedno radimo i na osiguranju granica EU. To je važno jer će i Hrvatska jednog dana biti dio Schengenske zone', dodao je predsjednik Hollande javlja Vecernji.hr. 'Odlika dobrog političara je da zapamti sve o čemu se razgovaralo. Nemam što dodati', rekao je Milanović nakon što je Hollande završio svoju opširnu izjavu. Nakon što je službena prevoditeljica to prevela, a Hollande se nasmijao, premijer Milanović je još jednom ponovio: Stvarno nemam…