IZBORI U SDP-U ZAGREB

Milanović: Neka pobijedi onaj s više glasova

20.10.2013 u 21:22

  • +5

izbori u SDP-u

Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor

Bionic
Reading

Neka pobijedi onaj koji dobije više glasova, poručio je večeras predsjednik Vlade i SDP-a Zoran Milanović, nakon što je glasovao na izborima za predsjednika SDP-ove zagrebačke organizacije.

'Očekujem dobar odaziv i da pobijedi onaj koji dobije više glasova', izjavio je Milanović za Hinu, upitan što očekuje od današnjih izbora za predsjednika najveće SDP-ove gradske organizacije.

Milanović nije želio komentirati aktualne istrage oko malverzacija u Hrvatskoj gospodarskoj komori i Hrvatskim autocestama, kao niti noćašnje ponovno skidanje ploča s dvojezičnim natpisima u Vukovaru.

Predsjednik SDP-a je na glasovanje u SDP-ovu Mjesnu organizaciju Donji Grad došao sam oko 18 sati.

Oko 7000 članova zagrebačkog SDP-a danas na izborima za predsjednika zagrebačke Gradske organizacije bira između trojice kandidata - Davora Bernardića, Gordana Marasa i Miranda Mrsića.

Ako niti jedan od njih trojice ne dobije natpolovičnu većinu glasova, dvojica s više glasova idu u drugi izborni krug koji će se održati iduće nedjelje.

Izbori se održavaju u prostorijama 17 SDP-ovih mjesnih organizacija SDP-a do večeras u 21 sat, a rezultati izbora mogli bi biti poznati već oko 22 sata.