rošadE U AGROKORU

Macan i Jelić otišli s Alvarezom, krizni PR preuzela Kristina Laco

11.04.2017 u 14:31

Bionic
Reading

Krizno komuniciranje u koncernu Agrokoru dolaskom Vladina izvanrednog povjerenika Ante Ramljaka preuzela je Kristina Laco, direktorica komunikacijskog ureda Colić, Laco i partneri. Odlaskom konzultanta Antonija Alvareza iz Agrokora su otišli i PR-ovci Krešimir Macan i Nikola Jelić. Tako je tim za krizno komuniciranje koncerna promijenjen drugi put u samo tjedan dana

Stari komunikacijski tim Agrokora na čelu s direktoricom Agrokorova Ureda za odnose s javnošću Anjom Linić Sikavicom dolaskom Vladina izvanrednog povjerenika Ante Ramljaka pojačan je Kristinom Laco iz tvrtke Komunikacijski ured Colić, Laco i partneri.

Komunikacijski tim koncerna Agrokora promijenjen je već drugi put u samo tjedan dana. Naime, nakon što je Agrokor angažirao Antonija Alvareza i njegov tim za restrukturiranje iz konzultantske tvrtke Alvarez & Marsal, kriznu komunikaciju koncerna preuzeli su Krešimir Macan, direktor i vlasnik agencije Manjgura, PR stručnjak specijaliziran (i) za krizno komuniciranje, te nekadašnji glasnogovornik Milanovićeve vlade Nikola Jelić, koji odnedavno radi u agenciji Millenium promocija.

Dolaskom Vladina izvanrednog povjerenika Ante Ramljaka u Agrokor iz koncerna su s Alvarezom otišli i krizni komunikatori Macan i Jelić.

'Komunikacijski ured Colić, Laco i partneri angažiran je kao dio savjetničkog tima izvanrednog povjerenika Ante Ramljaka. Pridružujemo se Anji Linić i njezinu postojećem timu iz Agrokorova ureda za odnose s javnošću', rekla nam je Kristina Laco.

Kaže kako će Ramljak angažirati još neke domaće tvrtke – pravne i financijske stručnjake koji će ga savjetovati.

'Gospodin Ramljak razgovara i sastaje se cijelo vrijeme i s dobavljačima i s bankarima, a u tom poslu pomažu mu i pravni i financijski savjetnici', kaže Laco.