Podignut dobitak 6+1

Lutriji se javio dobitnik na Lotu: Nešto me vuklo da uplatim baš taj dan, kao da sam imao osjećaj

  • Autor: B. R.
  • Zadnja izmjena 08.09.2022 17:01
  • Objavljeno 08.09.2022 u 17:01
tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Hrvatska lutrija

Hrvatska lutrija javlja da je danas svoj dobitak preuzeo još jedan sretan igrač, a riječ je o dobitniku iz Vinkovaca, koji je na Lotu 7 osvojio 6+1 u iznosu od 400.000 kuna.

Hrvatska lutrija je objavila da je sretni igrač dobitak je preuzeo u Osijeku, a sa slavonskim je kolegama podijelio svoju priču: 'Nešto me vuklo da uplatim baš taj dan, kao da sam imao osjećaj', rekao je dobitnik koji je svoje četiri kombinacije u iznosu od 30 kuna uplatio na dan izvlačenja na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije u Ulici Andrije Hebranga 2d.

Kaže kako igra Eurojackpot i Loto 7 dok supruga voli odigrati srećke, no to je subotnje jutro odlučio uplatiti samo Loto 7: 'Uvijek igram iste brojeve, a za dobitak sam saznao dan nakon izvlačenja. Vidio sam objavu na FB stranici Hrvatske Lutrije kako je osvojen dobitak 6+1 u Vinkovcima te da su na listiću odigrane četiri kombinacije. Tada sam prvi puta protrnuo, a kad sam shvatio da je u pitanju moj listić….priznajem da je osim trnaca nastupila i nesanica. Ne spavam već neko vrijeme od uzbuđenja, ali sad mislim da će se stvari slegnuti na svoje mjesto'. Iako još uvijek nema planova što će s dobitkom, uplatio je za novo kolo uz riječi: 'Nikad ne znaš, možda mi se opet posreći'.

HL podsjeća kako je u istom izvlačenju u Zaprešiću osvojen i glavni dobitak odnosno Jackpot Lota 7 od 14.207.184,75 kuna, a i dalje se igra za milijunske dobitke - novo kolo Lota 6 već danas donosi Jackpot od 4.400.000 kuna, dok u petak glavni dobitak u igri Eurojackpot iznosi 150.000.000 kuna.