STAROMODNA I SEKSI

Lucy Pinder ne voli Tinder

24.06.2016 u 09:59

Bionic
Reading

Ne voli ona ni OkCupid ni Coffee Meets Bagel ni Hinge ni Bumble! Mrske su joj sve aplikacije koje navodno pomažu ljudima da nađu svoje savršene polovice

Lucy je jedna staromodna Britanka. Iako nije stara (u prosincu je navršila 32. godinu života), nikad nije uhvatila korak s tehnologijom. Okej, ima ona i Facebook i Twitter profil, ima svoju internetsku stranicu, vodi blog, no pametne telefone i aplikacije nikad nije savladala.

Većina britanske javnost bi rekla da je ona jedna suvremena djevojka koja se voli skidati pred kamerama, slobodoumnog je duha te se koristi posljednjim kricima tehnologije. Da, istina je da Lucy radosno dijeli fotografije intimnih dijelova svoga tijela na profilima svojih socijalnih mreža, no s tehnnikom je zapela u devetnaestom stoljeću.

Ah, teško li je povjerovati da je djevojka čije je grudi australski časopis Ralph 2007. godine proglasio najseksi grudima na svijetu nema pojma koja je razlika između aplikacije i widgeta! Supermenov tim joj poručuje: Lucy, dušo, s takvom figurom se nemaš čega sramiti! Samo se ti i dalje skidaj gola i sve će biti okej!

#throwbackthursday #2010 #calendar #Ibiza

A photo posted by @pinderpix on

#tbt An oldie but a goodie ??@annafowlerphotog @ruthlilyreynolds

A photo posted by @pinderpix on

2016 Calendar peek ??

A photo posted by @pinderpix on

#throwbackthursday

A photo posted by @pinderpix on