NAPOKON U OTVORENOM SVIJETU

Kuha se next-gen Hitman!

22.01.2014 u 12:12

Bionic
Reading

Nešto više od godinu dana nakon izlaska posljednje igre u Hitman franšizi, IO Interactive otkriva da se već punom parom radi na novoj igri

Nedugo po izlasku Hitman Absolutiona krajem 2012. godine, Square Enix otkrio je namjere da se Hitman franšiza u budućnosti izdaje po modelu Call of Dutyja što znači da bi se franšiza razgranala u dva smjera i da bi na njoj radila dva razvojna studija.

 

Iako ne znamo jesu li namjere Square Enixa ostale iste, IO Interactive već radi na novoj Hitman igri namijenjenoj za next-gen konzole i PC. Otkrili su to u otvorenom pismu 'svim obožavateljima franšize'.

 

Radnja igre pratiti će Agenta 47 na početku njegove karijere kroz brojne egzotične lokacije na kojima će koristiti svoja uobičajena oružja za tihu eliminaciju neprijatelja. Igra će biti temeljena na Glacier 2 engineu, baš kao i Absolution. Iz IO-a kažu da će se igra odvijati na najvećim levelima u franšizi ikad koji će uz to biti i nevjerojatno detaljni.

 

'Prilagodili smo se otvorenom, nelinearnom level dizajnu što će osigurati nesputani gameplay diljem sandbox levela bez ikakvih checkpointova. Naš je cilj kreirati živući i vjerodostojan svijet koji će omogućiti igračima da nadmudruju AI i tako stvore jedinstvena iskustva.' – stoji u pismu.

 

Više informacija možemo očekivati u narednim mjesecima.