UZRUJALI GA ŠEFOVI

Krstičević preskočio još jedan dan Hajdukovih treninga

12.02.2013 u 19:49

Bionic
Reading

Treneru Hajduka u ponedjeljak je nakon razgovora s čelnicima kluba pozlilo, pa je morao potražiti pomoć u bolnici. U utorak je nastavio s pregledima, a trening je vodio njegov pomoćnik Ivo Šeparović.

Zdravstveno stanje trenera Hajduka Miše Krstičevića ni danas nije dovoljno dobro da bi vodio trening prve momčadi. Liječnici su mu preporučili daljnje pretrage u splitskoj bolnici, kako bi precizno utvrdili uzroke naglog povećanja tlaka i srčane aritmije, koju je Krstičević osjetio nakon sastaka sa sportskim direktorom Sergijem Krešićem i predsjednikom Marinom Brbićem

Današnji trening Hajduka vodio je Krstičevićev pomoćnik Ivo Šeparović, koji je poručio kako se Krstičević osjeća puno bolje nego jučer, no liječnici su mu preporučili da izbjegava stres, te da obavezno obavi dodatne pretrage, kako bi se utvrdio pravi razlog tegoba koje je osjetio, kao i kako bi se izbjegle neželjene posljedice u budućnosti.

Krstičević nije prvi Hajdukov trener koji je imao srčanih problema, nema tome dugo da je i Ivica Kalinić tijekom utakmice Hajduka i slovačke Žiline osjetio srčane probleme zbog kojih je hitno prebačen u splitsku bolnicu i više se nikad nije vratio na mjesto trenera Hajduka.