burno na hrt-u

[VIDEO] Krešimir Macan demonstrativno napustio emisiju Otvoreno i Karolini Vidović Krišto poručio da je spodoba

20.07.2020 u 22:51

Bionic
Reading

Rasprava u HRT-ovoj emisiji Otvoreno uponedjeljak navečer završila je odlaskom komunikacijskog stručnjaka Krešimira Macana iz studija. Tema emisije bila je konačni izgled nove Vlade i budućnost Hrvatske, a Macana je naljutilo izlaganje Karoline Vidović Krišto iz Domovinskog pokreta

Krišto je ustvrdila kako se raspravlja o vladi koja je izabrana protuustavno i koja će se sastaviti protuustavno, s mnogim ministrima koji su se dokazali korupcijom.

Istaknula je da joj je frapantno raspravljati o tome a ne o iskapanju ubijenih Hrvata u jami Jazovki. Macana je optužila za medijsko obmanjivanje jer se, kako kaže "zajedno s medijima predstavlja kao neovisni analitičar''.

Njezino izlaganje prekinuo je Macan rekavši joj da je malo zalutala u emisiju i da ju ne želi slušati. Ona mu je odgovorila da ne mora i da može napustiti studio, što je on na kraju i učinio i napustio emisiju. Macan Vidović Krišto je pri izlasku Vidović Krišto nazvao spodobom.

'Gospođa Krišto je došla u emisiju s pripremljenim monologom. Nisam mogao ostati u istoj emisiji s osobom koja vrijeđa, govori neistine i ne dopušta raspravu. Stoga sam otišao, izjavio je Krešimir Macan za portal hrt.hr.

'Tema je emisije trebala biti budućnost Hrvatske i očekivanja od nove Vlade, a ne povratak u prošlost i ustaše i partizani, poručuje Macan. Dodaje i da razumije da su ostali gosti emisije ostali. "Oni kao političari moraju pretrpjeti svašta, ja ne moram', kaže.