pobjeda protiv azerbajdžana

Kolinda Grabar Kitarović ponudila analizu utakmice: Moramo biti malo agresivniji. No risk, no profit

22.03.2019 u 06:17

Bionic
Reading

S obzirom na to da su prvi put igrali u ovakvoj postavi, mislim da je bilo dobro, izjavila je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović komentirajući minimalnu 2-1 pobjedu hrvatske nogometne reprezentacije protiv Azerbajdžana, koju je pratila iz lože na stadionu Maksimir u Zagrebu

'Vidjeli smo koliko smo bili dominantniji, nismo iskoristili toliko šansi, a oni su od dvije šanse iskoristili jednu. Mislim da je malo previše igrača ostalo u sredini. Ja bih ih malo više isturila u napad. Mislim da moramo biti malo agresivniji. Znate kako je uvijek mislim - 'no risk, no profit'. Treba malo ponekad i riskirati', izjavila je hrvatska predsjednica u miks zoni podno južne tribine maksimirskog stadiona.

Predsjednica je najavila svoj odlazak i na nedjeljno gostovanje hrvatske reprezentacije u Budimpešti, gdje će izabranici Zlatka Dalića protiv Mađarske tražiti put do uspjeha u utakmici 2. kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine.

  • +19
Hrvatska - Azerbajdžan, kvalifikacije za Euro 2020. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

'Do nedjelje će se oni bolje posložiti, bolje uigrati. Vjerujem da će to biti bolja, dinamičnija utakmica. Naravno, očekujem pobjedu', zaključila je Grabar-Kitarović.