HVALA BOGU

Kinect stiže na PC

10.01.2011 u 12:57

Bionic
Reading

Da, dame i gospodo - istina je: hit sezone uskoro će stići na PC računala

Dragi naši, molitve su nam uslišane: orgazmički dobra Xbox360 USB web kamera će tijekom ove godine biti dostupna korisnicima PC računala. Ovaj potez Microsofta do neke mjere je razumljiv, pogotovo ako gledamo na njegov odnos prema nezavisnim developerima koji su već dosta dugo razvijali softver za hakirani Kinect.

 

Prva Kinect seks igra ikad. Djeco, zaključajte vrata da vam starci ne ulete...

 

Microsoft je dosta često vrlo oštro reagirao na plagiranje i hakiranje svojih proizvoda, što je u potpunosti razumljivo. Prešutna tolerancija prema gomili porno igara i cicotres-simulatora koji su trenutno u fazi beta testiranja opravdala je naše spekulacije - a to je da se kontroler priprema za službeni port na PC. Da stvar bude sto posto neprobojna, čak je i Steve Balmer u nedavnom intervjuu također službeno potvrdio da je PC Kinect u razvoju te da će zahvaljujući njemu i vlasnici kućnih računala uživati u razbijanju namještaja, šutanju mačaka po sobi, šamaranju ukućana te popikavanju po tabureima, stolićima za kavu, glavama brodskih motora, turbinama hidroelektrana i slično.

 

Najbolja primjena Kinecta ikad - simulacija cica.

 

 

Konkretan datum izlaska PC verzije Microsoftovog hit-kontrolera nažalost još nije fiksiran, no pretpostavljamo da ne bi trebao biti kasniji od sredine proljeća. Mi jedva čekamo.

 

Uredništvo Gamereporta i ostatak svijeta nakon objave izlaska PC Kinecta.