PLAYSTATION 4

Killzone Shadow Fall pokazuje moć Playstationa 4

13.11.2013 u 12:53

Bionic
Reading

Pogledajte 20 minuta Killzone Shadow Falla i uvjerite se u moć sljedeće generacije konzola

Tehnološki napredak u igrama nije garancija da su te igre same po sebi bolje. Međutim, s vremena na vrijeme lijepo je gledati kamo sva ta tehnologija ide. Killzone Shadowfall je launch naslov za Playstation 4 koji savršeno demonstrira moć nove platforme. Makar mnogi hejteri sada vjerojatno tvrde kako njihove konfiguracije mogu nadmašiti grafičku moć koju demonstrira nova Sonyeva platforma, i dalje ne možemo reći kako nas ovih 20 minuta igre ostavlja ravnodušnima.

 

 

 

Prije nego što nas optužite kako smo fanovi konzola, obratite pažnju na detalje u priloženim videima. Uvjereni smo kako će dotični na full HD televizorima izgledati poprilično impresivno. Također vodite računa da se radi o tek prvoj generaciji PS4 igara koje, iskreno, niti dijelom ne iskorištavaju potencijal PS4 hardvera.

 

 

 

Killzone Shadow Fall predstavlja next gen i iskreno - makar možda nije najbolji FPS ikad napravljen, na lijep način pokazuje kamo bi se stvari tijekom sljedećih godinu ili dvije mogle kretati. Dosadašnji Killzone naslovi pokazali su se iznadprosječnima, tako da u principu ne sumnjamo u Shadow Fallov potencijal. Killzone Shadow Fall je, inače, samo jedan od atraktivnih launch naslova za Playstation 4. Pored Call of Duty: Ghostsa i njega, u ponudi bi se mogao pojaviti i novi AC4, Battlefield 4, kao i čitav niz sportskih naslova. Inače, Sonyeva konzola službeno izlazi ovog petka, a Gamereport će taj događaj pratiti iz minute u minutu.