TRAŽI SE KRIVAC

Karamarko se pita zašto Ostojić nije našao Antonijino tijelo

30.11.2012 u 13:14

Bionic
Reading

'O kakvim propustima govorimo ako je policija našla ubojicu koji je osuđen. Tijelo nažalost, nismo pronašli iako su bile opsežne pretrage', rekao je u Karlovcu danas Tomislav Karamarko

Lopticu je prebacio i svom nasljedniku u MUP-u Rajku Ostojiću. 'Pa SDP je već godinu dana na vlasti i kako je to da su ga slučajni prolaznici pronašli. Za neke stvari je trebalo biti i malo sreće', dodaje Karamarko, predsjednik HDZ-a i bivši ministar policije.

'Tražilo se itekako, znate li koje su mjere bile, koji broj ljudi, iz GSS-a, civilne zaštite, policije, specijalci. Ono što je najvažnije je da je pronađen ubojica', dodao je Karamarko.

Glavni tajnik HDZ-a i bivši zamjenik ravnatelja policije Milijan Brkić koji je prije godinu i pol bio koordinator potrage za Antonijom Bilić, kaže da je policija sa svim institucijama poduzela zaista sve da se pronađe nestala osoba, piše KAportal

'Nismo uspjeli, ali je policija pronašla spektar dokaza i zatvorila niz indicija koji su doveli do ubojice Dragana Paravinje. Prioritet je bila cijela trasa kretanja Paravinje i ta lokacija. Stotine kilometara trase je pretraženo, o toj lokacijo konkretno ne mogu govoriti ali se sve provjerilo', rekao je Brkić. Dodaje, da se svaka dobivena informacija provjerila i teren pretražio, pa i one iz iskaza Dragana Paravinje koji ga je gotovo svaki drugi dan mijenjao.

'Znam da je GSS sudjelovao u potrazi sa psima tragačima, žalosna je činjenica generalno da pojedinci bešćutno i zločesto koriste ovu situaciju umjesto da puste obitelj da u miru sahrani Antoniju Bilić', zaključio je Brkić.