KOMADANJE NOŽEM

Kajinu u Sabor stigla prijetnja smrću

26.05.2011 u 20:59

Bionic
Reading

Saborskom zastupniku IDS-a Damiru Kajinu danas je na adresu Sabora stiglo prijeteće pismo u kojem je uz razne uvrede više puta izražena ozbiljna prijetnja smrću

Kuvertirano pismo, naslovljeno na rječitog IDS-ovog zastupnika, stiglo je s redovnom poštom na saborsku adresu, Trg Svetog Marka 6.

Pismo, koje nepoznati autor smatra 'posljednjom opomenom' nije potpisano, no po poštanskom pečatu je vidljivo da je odaslano iz Zagreba, a zaprimljeno je s ostalom poštom zastupnika Kluba IDS-a.

'Kad ti dođem na stan s nožem od pola metra sasjeć ču te za par sekundi u komade
', jedna je od jezivih poruka, navedenih u pismu upućenom Kajinu od njemu nesklonog građanina.

Kako je rekao Ivan Raca iz Kluba zastupnika IDS-a, Kajin je prijetnju prijavio Odboru za unutrašnju politiku i nacionalnu sigurnost, čiji je i sam član, a oni su zatim po protokolu pozvali policiju.

'Prijetnja je prijavljena zagrebačkoj policiji oko podneva', rekao je Raca potvrdivši da su inspektori bili danas u Klubu IDS-a zbog upućene prijetnje smrću Kajinu.

Inače, Kajinu 'tajni pošiljatelji' prilično često šalju prijeteća pisma, no na njih uglavnom ne reagira. Kako nam je nedavno rekao, prijetnju je prijavio samo jednom, što je dobilo i svoj sudski epilog.