DJEVIČANSTVO NA AUKCIJI

Još jedna mlada Brazilka prodaje svoju nevinost

03.01.2013 u 10:27

Bionic
Reading

Rebecca Bernardo, 18-godišnja srednjoškolka iz Brazila, nada se da će na aukciji prodati svoju nevinost najboljem ponuđaču. Bernardo je objavila video na YouTubeu prošlog mjeseca u kojem je jasno objasnila svoj plan, piše Business Insider

Video ima na tisuće pregleda, a nova CNN-ova priča o Rebecci Bernrado vjerojatno će je samo još više osramotiti.

Bernado je, naime, objasnila CNN-u da je ovaj njezin plan potaknut željom da se brine o svojoj majci koja je ostala prikovana za krevet nakon što je pretrpjela moždani udar ove godine. Prema riječima susjeda, Rebecca Bernado nikada nije upoznala svog oca, a sestra joj je umrla prije nekoliko godina.

Njezina majka ne odobrava plan te se nada da će Rebecca uspjeti dobiti posao umjesto da realizira svoj naum. Navodno je brazilska TV mreža, koja se ponudila da će platiti medicinske troškove njezine majke, povukla svoju ponudu jer je Rebecca Bernado također tražila novac za preseljenje. Do sada je najveća ponuda koju je dobila 35.000 dolara.


Ovo nije prvi slučaj takve prodaje u Brazilu. Prošle je godine 20-godišnja Catarina Migilorini stavila svoje djevičanstvo na online prodaju. Migilorini je sudjelovala u aukciji u organizaciji australskog dokumentarnog redatelja i na kraju prihvatila ponudu od 780.000 dolara.

Migilorini je sada navodno prihvatila i ponudu da pozira za Playboy, a i dalje je djevica zbog problema s vizom, piše Business Insider.

Rebecca Bernardo prodaje svoju nevinost preko interneta