PRAZNIK ZA OČI

Je li ovo najljepša hrvatska navijačica u Gdanjsku?

18.06.2012 u 17:13

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras će imati glasnu podršku s tribina Arene u Gdanjsku. Očekuje se oko 12 tisuća hrvatskih navijača. Ni Španjolaca, barem prema viđenom po ulicama u gradu, neće biti ništa manje

Veselo, opušteno i raspjevano bilo je u ponedjeljak na ulicama Gdanjska. Velika većina hrvatskih navijača čarter letovima u ponedjeljak je stigla na sjever Poljske, u koju je također stiglo ljeto. Naime, prije tri dana ovdje je bilo tek 12°C, a u ponedjeljak bilo je vrućih 28°C, što je bio dodatni razlog za ispijanje tekućine. A kad su navijači u pitanju, nije teško pogoditi što se pilo.

No, osim još uvijek neprovjerenih informacija, koje su, zanimljivo, stigle iz redova policije, atmosfera u gradu bila je sjajna. Hrvatskih je navijača bilo na tisuće, španjolskih također, i teško je procijeniti kojih je bilo više. A još teže koji su bili glasniji.

Međutim, sigurni smo da su naše navijačice - ljepše. Doduše, kod djevojke s fotografije postoji i mali trik, naime cura navija za Hrvatsku, ali rođena je u Sevilli i govori samo španjolski. Prekrasna i zanimljiva kombinacija.