ZRAKOFUK!

Japanski Kinect spasit će pornografija!

01.12.2010 u 02:54

Bionic
Reading

Stotine Amerikanaca razmišlja kako prodati Kinect u Japanu, a mi imamo odgovor - pornićima

Naime, sudeći prema geek seks siteu Slashdong, ne bi bilo čudno da se neka firma primi posla i napravi digitalnu seksoramu temeljenu na Kinect kontroleru. Općenito je poznato da je Kinect već dosta dugo vremena hakiran, a njegova primjena kao radara ili kontrolera za robote nije vijest od jučer.

 

Sad, ako gledamo kako Japanci općenito ne fermaju novu Microsoftovu kamericu, bilo bi realno  očekivati da je krajnje vrijeme da se krene s niskim udarcima. Maknite lopte na napuhavanje i primite se lutki na napuhavanje! Bacite kontrolere i ugrabite dildo! Uostalom, kome nije bar jednom palo na pamet kako bi bilo dobro u igri povaliti Godzilu? Nikome? Oh, OK.

 

Kad naprave Kinect verziju ovog spota, kupit ćemo kontroler. Do tada, niks!

 

No, suočimo se s činjenicama. Ljudskoj je rasi konkretno zajednička točka vođenje ljubavi. Sad, ako već ne vole iste konzolaške igre, ako im je pun kufer konkurentske propagande državnog im neprijatelja (stari dobri Sony vs. Microsoft sukob), bacimo argumente na stranu, odložimo oružje i prihvatimo činjenicu da samo seks može spasiti Kinect.

 

Ajde, svi zajedno!