REAKCIJA NA USKOK

Jambo: Grmoji bih ja bio prvi na listi za odstrel da je '45.

21.07.2016 u 11:29

Bionic
Reading

Gradski vijećnik Metkovića i bivši gradonačelnik Stipe Gabrić Jambo u četvrtak je u razgovoru za N1 prozvao čelnika Mosta Božu Petrova, optuživši ga da je oštetio Grad Metković za milijun kuna

USKOK je, nakon provedenih izvida, odbacio kaznenu prijavu protiv Bože Petrova koju je protiv njega podnio Stipe Gabrić, a u kojoj ga je optužio za zlouporabu položaja i ovlasti.

'USKOK-u se treba vjerovati, ali mislim da je Petrov, tj. znam da je oštetio proračun Grada Metkovića za oko milijun kuna pogodujući privatnim poduzećima i svojim prijateljima', kazao je opet.

Prokomentirao je da su zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića pritvorili jer je dao posao zbrinjavanja krupnog otpada tvrtki iz Zagreba, a da je 'ovaj' (op.a. Petrov) 'pogodovao svojim prijateljima, milijun kuna je isplatio sto posto'.

'Mogu to donijeti u Zagreb pa ćete vidjeti što je to, da je to klasična namještaljka i da je to netko platio', kaže Jambo.

Rekao je i da mu je 'simptomatično da je to sad objavljeno'.

'A prijavljeno je ima 'o-ho-ho' i da su to sad iznijeli. Vjerojatno netko hoće kupiti svoje mjesto', kazao je Jambo za N1.

Jambo: Grmoji bih ja bio prvi na listi za odstrel da je '45.

Božo Petrov je psihijatar, ali mislim da će njemu vrlo brzo trebati psihijatar, kaže Jambo.

'Kad ga pogledate, malo ga pratite, a ja dobro poznajem, živim u Metkoviću 58 godina. Petrov je, koliko čujem, pobjegao u prvu izbornu jedinicu, a politički komesar Nikola Grmoja bi, da je '45., uzeo pištolj i vjerojatno bih ja prvi bio na listi za odstrel', poručuje Jambo.

'Svi ste čuli da je Petrov dao intervju Novom listu, a onda, kad su mu ga poslali, kompletno ga je promijenio. Znate zašto? Jer nema svoju glavu, ima šefa. Jedan dio Katoličke crkve, dio visokog klera, oni koji predaju vjeronauk', kaže Jambo.

Imate primjere u stotine obitelji da obitelj glasa lijevo ili desno, a djeca u školi za Most zato što su instrumentalizirana, kaže Jambo.