PRODULJEN ROK

Izmijenjen natječaj za Ekspertnu radnu skupinu za provedbu kurikularne reforme

06.07.2017 u 11:46

Bionic
Reading

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je na svojim internetskim stranicama izmjenu Javnoga natječaja za prijavu kandidata za pet članova Ekspertne radne skupine za provođenje kurikularne reforme, kojom je rok za odabir kandidata produljen za dodatnih 30 dana. Po novome, o rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni najkasnije 60 dana nakon isteka roka za prijavu, koji je istekao 7. lipnja

Riječ je o natječaju za pet mjesta u Ekspertnoj radnoj skupini za provedbu kurikularne reforme, koja su ostala nepopunjena nakon prvog javnog natječaja na kojem su odabrani voditeljica ERS-a Jasminka Buljan Culej i sedmero članova tog tijela. Drugi natječan raspisan je 22. svibnja, a u međuvremenu su ERS-a svojevoljno napustili članovi Josip Milat i Loretana Farkaš. Natječaj za ta upražnjena mjesta nije raspisan.  

  • +4
Sjednica Posebnog stručnog povjerenstva za provedbu Strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije u Banskim dvorima Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Ministarstvo znanosti i obrazovanja obavijestilo je jutros kandidate koji su pristupnici Javnoga natječaja za prijavu kandidata za pet članova Ekspertne radne skupine za provođenje kurikularne reforme da je javni natječaj, objavljen 22. svibnja 2017. godine, izmijenjen na način da se rok obavijesti kandidata o odabranim članovima produljuje za dodatnih 30 dana.

'Naime, kako se sjednica Posebnoga stručnog povjerenstva za provedbu Strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije nije održala u razdoblju od 22. svibnja do 4. srpnja 2017. godine, Povjerenstvo neće biti u mogućnosti u zadanome roku koji je predviđen Javnim natječajem obaviti odabir kandidata. Stoga je Posebno stručno povjerenstvo svojim zaključkom, na sjednici održanoj 4. srpnja 2017. godine, odlučilo da se rok za odabir kandidata produlji za dodatnih 30 dana', navodi se u obavijesti na stranicama Ministarstva.

Više o kurikularnoj reformi možete doznati ovdje.

Dokument: "Izmjena natječaja za ERS"