od 12. do 17. travnja

Istarski stožer donio odluku: Od idućeg tjedna nastava ponovno na daljinu

  • Autor: L. F./Hina
  • Zadnja izmjena 07.04.2021 16:37
  • Objavljeno 07.04.2021 u 16:37
Ilustrativna fotografija

Ilustrativna fotografija

Izvor: EPA / Autor: BORIS PEJOVIC

Istarski stožer Civilne zaštite odlučio je u srijedu da se od 12. do 17. travnja obustavi razredna nastava u osnovnim školama, od prvog do četvrtog razreda, uz napomenu da osnovne škole koje su u mogućnosti nastavu mogu provoditi po modelu C, odnosno na daljinu

Obustavlja se nastava u svim osnovnim školama u razrednoj nastavi, za niže razrede od prvog do četvrtog razreda. U svim osnovnim školama nastava za predmetnu nastavu, za više razrede osnovnih škola, od petog do osmog razreda odvijat će se prema modelu C odnosno na daljinu, kao i u svim srednjim školama, uključujući i maturante, izvijestili su iz Stožera Civilne zaštite Istarske županije.

Dodali su, međutim, da osnovne škole, koje su u mogućnosti, nastavu za niže razrede od prvog do četvrtog razreda mogu provoditi po modelu C, odnosno na daljinu. 

Stožer je takvu odluku donio temeljem procjene epidemiološke situacije i uz pozitivno očitovanje osnivača škola - Istarske županije, Grada Pule, Rovinja, Poreča, Umaga, Labina i Grada Pazina. 

Stožer Civilne zaštite Istarske županije će, temeljem procjene epidemiološke situacije, do 14. travnja donijeti novu Odluku o daljnjem modelu odvijanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!