TMURNA JESEN

Imate planove za vikend? Prognoza vas baš i neće usrećiti, pogledajte što vas čeka

23.11.2018 u 08:08

Bionic
Reading

Za vikend prognostičari najavljuju nastavak umjerenog i pretežno oblačnog vremena, uz maglu na kopnu i povremenu kišu uz obalu, dok je na sjevernom Jadranu moguća i obilnija kiša

U unutrašnjosti u petak pretežno oblačno, poslijepodne ponegdje uz sunčana razdoblja. Mjestimice magla, osobito ujutro kada može biti i rosulje. Na Jadranu prijepodne djelomice sunčano, a na otvoreno moru postoji mogućnost za malo kiše. Poslijepodne naoblačenje, navečer i u noći na sjevernom dijelu s mjestimičnom kišom.

Vjetar uglavnom slab, duž obale ujutro ponegdje umjeren sjeveroistočni, a prema kraju dana jačat će jugo. Najviša dnevna temperatura od 4 do 9, na Jadranu između 12 i 17 °C.

Vremenska prognoza 23.11. Izvor: Screenshot / Autor: DHMZ

U subotu umjereno i pretežno oblačno, ujutro i prijepodne na kopnu ponegdje s maglom. Povremeno kiša, glavninom sredinom dana i poslijepodne i to posebno na Jadranu i u krajevima uz Jadran. Na sjevernom Jadranu i u gorju moguća je obilnija kiša.

Vjetar slab i umjeren južni i jugoistočni, na Jadranu umjereno i jako jugo. Najniža jutarnja temperatura od 0 do 5, na Jadranu između 8 i 13 °C. Najviša dnevna od 7 do 13, na Jadranu između 15 i 20 °C.