CALL OF THE DEAD

Igre koje izlaze ovoga tjedna

02.05.2011 u 09:48

Bionic
Reading

Prošloga tjedna kao da je i vrijeme na gaming sceni stalo – pojavio se dugo isčekivani Portal 2 i nadmašio sva naša očekivanja. Dapače, radi se o dosad najozbiljnijem ovogodišnjem kandidatu za igru godine. Da, Portal 2 toliko je dobar. Što nas pak očekuje ovoga tjedna provjerite u nastavku

Danas se na tržištu pojavio Fate:  The Cursed King i to samo za PC platformu. Radi se o fantasy hack'n'slash RPGu čiji je ovo već četvrti dio u franšizi koju, priznajemo, nikada nismo zaigrali.

 

Kao i svakoga tjedna, utorak je i ovaj puta bez sumnje dan najbogatiji novim naslovima:

 

Call of Duty: Black Ops – Escalation: 'Escalation' je map pack uz koji dolazi 'Call of the Dead' zombie mode sa hommage posvetama nekim filmskim zvijezdama poput Dannyja Treja, Roberta Englunda, Michaela Rookera, Sarah Michelle Gellar, i Georgea Romera. Map pack će se zasad pojaviti samo na Xboxu 360.

 

 

Thor: God of Thunder: film trenutno igra i u našim kinima, a ovo je igra napravljena povodom njegova izlaska. Igra će vjerojatno biti smeće, no nitko sretniji od nas ako smo se prevarili. Thora će moći zaigrati svi vlasnici Nintendo DS-a, te Wii, PS3 i Xbox 360 konzola.

 

 

MotorStorm: Apocalypse: dugoisčekivana PlayStation 3 ekskluziva dolazi taman na dan ponovnog početka funkcioniranja PSN-a. Igra je u biti već ugledala svjetlo dana Europskoga tržišta, no njen izlazak i distribucija odgođeni su u ostatku svijeta zbog razornih potresa koji su potresli Japan.

 

U sveopćoj suši PC naslova ovoga tjedna, vlasnike kanti mogli bi donekle razveseliti Assassin's Creed: Ultimate Collection i Brothers in Arms: Complete Collection.

 

I to je u biti to za ovaj tjedan. I ne zaboravite – sljedećega tjedna stiže nam – Brink!