NOVA GAŽA

Hloverka postaje novinarka u 'Pola ure kulture'

06.09.2012 u 17:24

Bionic
Reading

Nekadašnja direktorica programa HTV-a, urednica Informativnog programa, dugogodišnja voditeljica i urednica Hloverka Novak Srzić uskoro bi mogla postati novinarka emisije 'Pola ure kulture', doznaje Jutarnji list. Po navodima tog dnevnika, Novak Srzić je već napravila i svoj prvi prilog

Urednica emisije 'Pola ure kulture' Branka Kamenski potvrdila je 'Jutarnjem listu' kako su pregovori s Hloverkom Novak Srzić još u tijeku te kako bi 'voljela da dođe u njezinu redakciju raditi kao novinarka'.

'Ne znam još hoće li pristati, ali bila bih presretna kad bi pristala. Poznato je da je ona moja prijateljica i smatram da bi mogla i profesionalno pridonijeti emisiji', rekla je Branka Kamenski.

Navodno Hloverka Novak Srzić već radi na prilogu za svoju novu emisiju, a riječ je o temi posvećenoj Hrvatskom narodnom kazalištu. Posla se, doznaje Jutarnji list, primila početkom tjedna kad se vratila s godišnjeg odmora.

Upravo je toga dana na HRT-u predstavljena nova jesenska shema pa je v. d. glavnog urednika Dean Šoša na pitanje o Hloverki Novak Srzić rekao: 'Ne možemo dozvoliti da imamo, a što smo godinama imali, 'profesionalne disidente' koji mjesecima i godinama dolaze na posao i primaju plaću, a koji ne rade ništa, tvrdeći da su proganjani.'

Šoša je najavio kako će 'sve ljude zaposliti' dodajući da će HTV 'imati sasvim dovoljno programa da se svi zaposle pa i gospođa Novak Srzić'.